image description

Ο βοηθός του κ. Παράσχου, ο Γιώργος Γκουτσίδης έκανε δηλώσεις μετά το ματς Ατρομήτου-ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας ότι οι παίκτες έμειναν αρκετά πίσω στα τελευταία λεπτά, έδωσαν δικαιώματα στον ΠΑΣ που πρώτα προειδοποίησε και τελικά σκόραρε.

Αναλυτικά:

Τι έφταιξε και δεν τελείωσε γρηγορότερα το ματς ο Ατρόμητος: «Πραγματικά το πρώτο γκολ μάς έδωσε ενθουσιασμό και «πιστεύω». Κάναμε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ κι εκεί πιστεύω θα μπορούσαν να γίνουν πιο απλά τα πράγματα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και στο τέλος το άγχος της νίκης δημιούργησε πανικό, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, μονομαχίες εξυπνάδας. Όταν παίρναμε την μπάλα την «πουλούσαμε» εύκολα και ο αντίπαλος μπορούσε να ρισκάρει, με αποτέλεσμα στο 90’ να δεχτούμε ένα «κρύο» γκολ που ήταν δυσάρεστο για μας».

Για τις φωνές από τον πάγκο να μην οπισθοχωρήσουν οι παίκτες τους: «Μερικές φορές όσο και να φωνάζεις απ’ έξω, αυτόματα οι παίκτες βλέπουν ότι το παιχνίδι έφτασε στο τέλος και ακούσια δεν θέλουν να δεχτούν το γκολ. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι πάντα αυτός ο σωστός τρόπος. Ως το 95’ πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να μη δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Μας είχε προειδοποιήσει ο αντίπαλος με μια φάση που έβγαλε ο τερματοφύλακάς μας, αλλά τη 2η το πληρώσαμε. Πρέπει να ηρεμήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να φέρουμε την ομάδα στο επίπεδο που της αξίζει».

Για το αν στη διακοπή θα υπάρξει εσωστρέφεια ή θα είναι ευκαιρία η ομάδα να δουλέψει: «Τα δύσκολα αποτελέσματα θέλουν καλή διαχείριση, τα νικηφόρα φέρνουν ευφορία και καλή διάθεση και η δουλειά σου γίνεται πιο εύκολη. Είμαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούμε τα πάντα και κυρίως την ψυχολογία, αλλά να δουλέψουμε και με διάθεση για να διορθωθούμε».