Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Νώντας Παντελάκης, που αν και αγωνίστηκε για μικρό διάστημα, κατάφερε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία τους, παίζοντας σε ασυνήθιστο ρόλο, αφού έμεινε στην επίθεση για να βοηθήσει για την ισοφάριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελάκη:

Για τις εντολές που πήρε και την κάθετη που έβγαλε στον Μίνα: «Ότι και να πω τώρα θα φανεί κάπως, αλλά εκεί μου είπε ο προπονητής να αγωνιστώ και εκεί αγωνίστηκα. Εγώ προσπαθώ πάντα να εφαρμόζω ό,τι μου λέει ο προπονητής. Μου είπε να παίξω μπροστά, ώστε να πάρω κάποιες κεφαλιές στα τελευταία λεπτά και αυτό έκανα».

Για τα πολύ καλά λόγια του Μεταξά γι’ αυτόν: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα που μας βάζει ο προπονητής, να μπαίνουμε μέσα και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Από εκεί και πέρα είτε αγωνιζόμαστε 1επτό είτε 90 λεπτά, πάντα πρέπει να αγωνιζόμαστε για να βοηθάμε την ομάδα».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει 12 γκολ στην καριέρα του και ότι μόνο ο Κόντε έχει περισσότερα απ’ αυτόν με τον ΠΑΣ: «Σίγουρα κάτι θα έχει δει ο κόουτς, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Μπήκα μέσα και προσπάθησα να βάλω γκολ και να κάνω κάτι ώστε να βοηθήσω να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο το αήττητο σερί: «Νομίζω πως ναι, όποιος μπαίνει μέσα είτε 1 λεπτό είτε 90, πρέπει να βοηθάει την ομάδα. Μέχρι στιγμής η ομάδα πάει πολύ καλά και αν πηγαίνει καλά είναι όφελος για όλα τα παιδιά, είτε παίζουν είτε όχι».