image description

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος Ιωαννίνων στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2021, κερδίζοντας τρία χρυσά μετάλλια!

Οι Μπάτζιου Αικατερίνη και Καλοειδης Κωνσταντίνος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανέβηκαν στο βάθρο ολοκληρώνοντας με την πιο θετική έκβαση ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα προετοιμασίας υπό την επίβλεψη του προπονητή τους κ. Στέφανο Αποστολάκη. Ο Ντόβας Αλέξανδρος, λόγω προβλήματος του αντιπάλου του δεν αγωνίστηκε και προκρίθηκε bay.

Η σκληρή προπόνηση όμως δεν σταματάει εδώ καθώς οι τρεις σπουδαίοι αθλητές πήραν την πολυπόθητη πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σύντομα, εκπροσωπώντας την εθνική Ελλάδας στα μαχητικά αθλήματα του Παγκρατίου αθλήματος.

Το Παγκράτιον ήταν αγώνισμα των αρχαίων Ελλήνων, ένας συνδυασμός πάλης, λακτισμάτων και πυγμαχίας χωρίς ιμάντες. Ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος Ιωαννίνων καλλιεργεί το Παγκράτιο και το ΜΜΑ και συγχρόνως αγωνίζεται και σε κάποιες μαχητικές τέχνες με πολλές επιτυχίες.