image description

Στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρίχνεται από σήμερα η Εθνική κορασίδων, με την ομάδα των Απειρωτάν να στέλνει τις ευχές της για επιτυχία και να υπενθυμίζει την κοινή δράση του 2018 για την προώθηση του ποδοσφαίρου γυναικών.

Αναλυτικά:

Οι θερμότερες ευχές μας στην Εθνική Κορασίδων ποδοσφαίρου που ρίχνεται από σήμερα 06-10-2021 στη μάχη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της Αυστρίας, Δανίας και Ελβετίας για τον 6ο όμιλο.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ συνοδεύουμε τις ευχές μας με το βίντεο του Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Γυναικών Ηπείρου που είχε πραγματοποιηθεί ακριβώς πριν 3 χρόνια, στις 6 και 7-10-2018 στην Πλατεία Μαβίλη στα Ιωάννινα. Το Φεστιβάλ έγινε παράλληλα με τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων στα Ιωάννινα. Τότε, η Εθνική Ελλάδας Κορασίδων είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία την Ελβετία, το Καζακστάν και τη Β. Ιρλανδία.

Με την οργανωτική καθοδήγηση του Τμήματος Ανάπτυξης της ΕΠΟ, στην Πλατεία Μαβίλη στον Μώλο της Λίμνης, είχε στηθεί ειδικός χλοοτάπητας, κερκίδα και εξέδρα. Πάνω από 110 κορίτσια από όλη την Ήπειρο είχαν συμμετάσχει σε αγωνιστικό πρόγραμμα και ελεύθερα παιχνίδια την διεξαγωγή των οποίων επιμελήθηκαν οι προπονητές της Εθνικής Ελλάδας.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες για το ποδόσφαιρο γυναικών, την ισότητα των δύο φύλων, την άσκηση και τη διατροφή, και η εκδήλωση έκλεισε με συμμετοχή των ομάδων σε αθλητικό χορό από την ομάδα Zumba του Δήμου Ιωαννιτών!