image description

Αποχαιρετιστήρια επιστολή δημοσίευσε στα social media ο τέως πλέον προπονητής φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Ντουρουντός. Δεν εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι η επιλογή του έγινε με κριτήριο την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό με τα οποία πορεύεται.

Ο κ. Ντουρουντός επί δύο και πλέον χρόνια εργάστηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Αρχικά είχαμε ένα πρωτάθλημα Super League 2 που διαρκώς αναβαλλόταν η έναρξή του, στη συνέχεια ήρθε ο κορωνοϊός και εν τέλει μία συμμετοχή του ΠΑΣ στη Super League 1 μετά από 6 μήνες αγωνιστικής απραξίας, η οποία όμως δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο στη διάρκεια της σεζόν.

Ο κ. Ντουρουντός στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του δεν ξέχασε κανέναν και δήλωσε ότι θα νιώθει πάντα “ένας από εμάς”!

Την απόφαση του προπονητή φυσικής κατάστασης και απόδοσης της ΠΑΕ σχολίασε και ο κ. Μεταξάς στη σημερινή media day, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, «όχι, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Διαφωνίες σίγουρα υπάρχουν παντού, διαφωνίες έχω και με τον βοηθό μου, αλλά τα συζητάμε. Οι διαφωνίες φέρνουν και ενέργεια και αυτό είναι καλό, αρκεί να μην το κάψουμε το πράγμα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ντουρουντού:

Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

07/2019 – 10/2021

Μετά από 2,5 περίπου ξεχωριστά χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα μας, σημαντικοί λόγοι, που δεν μου είναι ευχάριστο να αναφερθώ, με οδήγησαν στο να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση να αποχωρήσω, οι δύσκολες αποφάσεις είναι για να λαμβάνονται όμως, όταν οι συνθήκες το απαιτούν και επιτάσσουν.

Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός πάντα ήταν κριτήριο στις όποιες επιλογές μου.

Μέσα από τη δύσκολη, άβολη και επίπονη αυτή συνθήκη για όλους μας, θα ήθελα όπως ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα, κ. Αργύρη Γιαννίκη για τις δυο αγωνιστικές χρονιές που συνυπήρξαμε, το χώρο, το χρόνο, την εμπιστοσύνη και την καθοδήγηση του, καθώς και το νυν προπονητή της ομάδας μας κ. Μεταξά.

Τους φίλους και συνεργάτες μου κ. Μπαδήμα, Στάικο, Χριστόπουλο, Sujica και το δικό μου στήριγμα Νικόλαο Γκορτζή. Τους εξαιρετικούς επιστήμονες, Ιατρό κ. Ριστάνη, Σκόρδο & Φίλο αλλά και τον οργανισμό PHYSIO Activ, όπου χωρίς την υποστήριξη τους το όποιο έργο μου θα ήταν ελλιπές.

Όλους τους ανθρώπους της καθημερινότητας του οργανισμού (Φώντα, Βασίλη, Λευτέρη, κ. Αλέκο, Δημήτρη, Ηλία, Ανδρέα, Νίκο & Ειρήνη) που πάντα δίνουν ή έδιναν το κάτι παραπάνω από αυτά που υποχρεούνται.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από το 2019 έως και σήμερα, όπου δουλέψαμε σκληρά, κουραστήκαμε, παλέψαμε, ιδρώσαμε, πονέσαμε, πανηγυρίσαμε, δικαιωθήκαμε. Θα ήταν τιμή μου αλλά και υποχρέωση μου να σας έχω προσφέρει έστω και κάτι στην εξέλιξη σας ως αθλητές και προσωπικότητες.

Τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Πεδιαδιτάκη και τον γενικό αρχηγό κ. Καρβέλη για την αδιάκοπη προσπάθεια τους με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπλαση και ανακατασκευή των εσωτερικών χώρων του προπονητικού μας κέντρου.

Τον γενικό αρχηγό Γιώργο Ντάσιο όπου στα δύσκολα ήταν εκεί.

Τον επί σειρά ετών διατελέσαντα διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας Δημήτρη Νιαρχάκο, του οποίου η συμβολή για την επίτευξη της συμφωνίας μου με την Π.Α.Ε ήταν καταλυτική, όπως και τον παλαιό συνεργάτη του συλλόγου Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεράστιο (όχι μόνο αριθμητικά) κόσμο της ομάδας μας, τους δημοσιογράφους, τη διοίκηση των αθλητικών εγκαταστάσεων ΠΕΑΚΙ και τους ανθρώπους της πόλης. Ο τόπος σας είναι πλέον και δικός μου.

Κλείνοντας θα ήθελα όπως εκφράσω ευγνωμοσύνη, σεβασμό και τιμή στην οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη, το χώρο που μου έδωσαν αλλά και τις προσπάθειες τους. Πρόεδρε και Παναγιώτη σας ευχαριστώ.

Πετύχαμε πολλά μαζί ως ομάδα, συγγνώμη που δεν μπορέσαμε περισσότερα.

Ένας από εσάς..

Προπονητής φυσικής κατάστασης και απόδοσης

Ντουρουντός Ι. Ιωάννης MSc., PhD.