image description

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική U19 ηττήθηκε 1-0 από την Β΄ Ομάδα του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά. Το γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Θεοχάρης στο 48΄.

Στην Εθνική Νέων που έκανε και κάποιες προπονήσεις Τρίτη και Τετάρτη, είχε κληθεί και ο κεντρικός αμυντικός της Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, Άγγελος Γωγουβίτης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Επίσης αγωνίστηκε ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κιτσάκης, αλλά κι ένας παλιός τερματοφύλακας της Κ17, ο Φώτης Ψεύτης που ανήκει πλέον στην Κ19 της Μίλαν!

Εθνική Νέων: Αγγελόπουλος (33΄ Μπότης, 65΄ Ψεύτης) Γωγουβίτης, Κουλιεράκης (65΄ Σμπώκος), Κιτσάκης, Καραμάνης (65΄ Χρήστου), Ντόι, Κουτεντάκης, Χριστόπουλος Η., Κρυπαράκος (56΄ Χριστόπουλος Α.), Καστανάρας (56΄ Καράκουτης), Τζαβίδας (65΄ Σπυράκος).

Παναθηναϊκός Β΄: Οικονομάκης (46΄ Σουρδής), Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (46΄ Αντωνίου), Θεοχάρης, Τσιριγώτης (46΄ Ματσαδές), Σέχου (46΄ Δημητρίου), Ράνκα (33΄ Βαγιαννίδης), Μαρτίνης (46΄ Κούτσιας), Καρβούνης, Νταμπίζας (67΄ Σαδίκας), Μαραθωνίτης.