image description

Ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μέχρι στιγμής είναι ο βασικός υποψήφιος γι’ αυτή τη θέση, με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι γνωρίζει την οικογένεια Χριστοβασίλη, αλλά και το γενικότερο περιβάλλον της πόλης.

Ο κ. Γιαννιτόπουλος υπήρξε στο επιτελείο του Ντεμόλ για 1,5 χρόνο από το καλοκαίρι του 2010 ως τον χειμώνα του 2011. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Αστάνα του Καζακστάν.

Όταν ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Χριστόπουλος το καλοκαίρι του 2012, αρχικά επέστρεψε κι εκείνος στην ομάδα, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα η πρόταση από τη Δυναμό Μινσκ όπου συνεργάστηκε με τον Ολέγκ Μπλαχίν, τον οδήγησε σε παραίτηση. Με τον Μπλαχίν ανοιγόταν μπροστά του μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές του προκλήσεις. Εκεί έμεινε για 1 χρόνο για να ακολουθήσει μια νέα μεγάλη πρόκληση σε Αλ Χαγέρ και Αλ Φαϊσαλί στη Σαουδική Αραβία.

Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε σε Πλατανιά και Λεβαδειακό και πλέον προβάλει ως φαβορί για τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης στον ΠΑΣ Γιάννινα.