Επέστρεψαν από το τριήμερο ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και από σήμερα (Δευτέρα) στις προπονήσεις προστέθηκε ένα νέο πρόσωπο, ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος, αν και για τους παλιότερους πρόκειται για γνώριμο γυμναστή, μιας και είχε περάσει για 1,5 χρόνο με τον Ντεμόλ και για μερικές εβδομάδες και με τον Χριστόπουλο, αλλά τότε η πρόταση από τη Δυναμό Μινσκ του Ολέγκ Μπλαχίν, τον έφερε γρήγορα στην έξοδο από την ομάδα, χωρίς να προλάβει να κάνει δεύτερη θητεία.

Η ανακοίνωση της ομάδας

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Γιαννιτόπουλο Θωμά.

Ο κ. Γιαννιτόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής εκπαίδευσης και Αθλητικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση το ποδόσφαιρο και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετές ομάδες όπως την AL HAJER FC, την AL FAISALY FC, την QATAR SC, τη Dinamo Minsk, την ASTANA FC, τη LUTON TOWN FC, την CSSKA Σόφιας, το Λεβαδειακό, τον Πλατανιά, ενώ είχε και 2 θητείες στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ως άμεσος συνεργάτης των Demol και Χριστόπουλου.

Καλώς όρισες και πάλι Θωμά και ευχόμαστε καλή αρχή με κάθε επιτυχία στην ομάδα μας.