Διπλή προπόνηση είχαν σήμερα Τρίτη (12/10) στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο κ. Μεταξάς με τον κ. Γιαννιτόπουλο αποφάσισαν να βάλουν σήμερα δουλειά και στο γυμναστήριο για τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, λοιπόν, το πρωί η ημέρα αφιερώθηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο και το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχυδύναμη και τακτική με διπλό παιχνίδι.

Μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Μιλιντσεάνου που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ήδη από χθες μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Γκαρντάβσκι.

Στις προπονήσεις μετά από μήνες απουσίες μπήκε και ο Αλέξης Τριάδης, αλλά ασφαλώς θα χρειαστεί πάρα πολύ καιρό μέχρι να μπορεί να θεωρηθεί υπολογίσιμος.

Εκτός παραμένουν μόνο οι διεθνείς Σάλιακας – Μορέιρα που αγωνίζονται σήμερα το βράδυ με τις Εθνικές Ελλάδας και Γουινέας αντίστοιχα, ενώ οι δύο διεθνείς της Εθνικής Ελπίδων Λώλης και Λιάσος, διαχωρίστηκαν μετά τη συρροή κρουσμάτων που παρουσιάστηκε στην ομάδα. Ο ένας από τους δύο βρέθηκε θετικός και παραμένει σε καραντίνα στην Κύπρο, ενώ ο άλλος επέστρεψε ήδη στην Ελλάδα μαζί με όσους από την αποστολή ήταν αρνητικοί.