Απογευματινή προπόνηση είχαν σήμερα (Tετάρτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό υπό δύσκολες καιρικές και κυρίως γηπεδικές συνθήκες. Βρέχει εδώ και αρκετές μέρες στα Ιωάννινα, αλλά ευτυχώς τα φαινόμενα ως τώρα δεν ήταν πολύ έντονα και υπήρχαν κι αυτά τα μικρά διαλείμματα ηλιοφάνειας. Ξεκίνησαν από νωρίς, όμως, οι βροχές κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι για την κατάσταση που θα είναι φέτος τον χειμώνα τα γήπεδα στο Πανηπειρωτικό.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Μανώλης Σάλιακας που πρόλαβε και επέστρεψε στην ώρα του από τη Σουηδία όπου αγωνίστηκε χθες βράδυ η Εθνική ομάδα. Ασφαλώς ήταν μία καλή εξέλιξη για τα πλάνα του κ. Μεταξά, αφού ακόμα και μία μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μεγάλο μέρος της προπόνησης έβγαλε και σήμερα ο Μιλιντσεάνου που αναμένεται να προλάβει να είναι έτοιμος για Κυριακή, ενώ ατομικό έκανε ο Λιάσος.

Ο Μορέιρα θα επιστρέψει σήμερα το βράδυ (Τετάρτη) στην πόλη μας και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη, αφού για αύριο έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες. Εκτός του Μορέιρα ατομικά προγράμματα θα κάνουν και όσοι χρειαστεί να καλύψουν χαμένο έδαφος λόγω απουσιών, τραυματισμών κτλ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής για ξεκίνημα, και στη συνέχεια παιχνίδια σε μικρό χώρο. Στο τέλος έγινε διπλό με κυκλοφορία μπάλας.