image description

Το τελευταίο της χαλάρωμα έκανε στους «Ζωσιμάδες» η Οντ Γκρένλαντ, με τους ποδοσφαιριστές του Φάγκερμο να παίζουν «κορόιδο» με γρήγορες πάσες με τη μία, να δοκιμάζουν σουτ από κοντινή και μακρινή απόσταση και να επιχειρούν κάποια ελεύθερα από την άμυνα.

Η «γεύση» που άφησαν είναι ότι έχουν γρήγορη και καλή κυκλοφορία της μπάλας και μάλιστα πασάροντας με τη μία, έχουν δυνατά πόδια και φαίνεται ότι θα δοκιμάσουν αρκετές φορές αύριο να σουτάρουν από μακριά.

Παρότι η προπόνηση της ομάδας του δεν είχε ολοκληρωθεί, ο Νορβηγός προπονητής στις 20:30 είχε πάρει ήδη θέση στη συνέντευξη τύπου, μην αφήνοντας τους δημοσιογράφους να περιμένουν ούτε λεπτό!

Άψογος οικοδέσποτης και ο ΠΑΣ, που παρείχε στους Νορβηγούς οποιαδήποτε διευκόλυνση ζητούσαν.

Η βραδιά σήμερα ολοκληρώθηκε με το φαντασμαγορικό θέαμα των εκατοντάδων πυρσών που άναψαν σε όλη την παραλίμνιο περιοχή, αλλά και με το επίσημο δείπνο που διοργανώθηκε προς τιμήν των παραγόντων της Odd και των αξιωματούχων της UEFA.