image description

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη σημερινή ήττα, λέγοντας ότι είναι ένα άδικο αποτέλεσμα, αφού ο Ολυμπιακός δεν είχε ευκαιρίες στο ματς.

Αναλυτικά:

Για το πως ήρθε η ήττα: «Θα ευχόμουν να είχα μία απάντηση για το πως χάσαμε. Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, έπρεπε το ματς να τελειώσει 1-1. Είχαμε τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε παραπάνω κατοχή μπάλας όμως στο ποδόσφαιρο μετράνε οι ευκαιρίες, όχι η κατοχή. Τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς, θα ήθελα να δω και τις φάσεις στην τηλεόραση για να δω πως μας πήραν τη νίκη σήμερα».

Για το σημείο κλειδί του αγώνα: «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες, μια συγκεκριμένη ενέργεια στο τέλος έκρινε το αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο μας, ήταν η πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και συγκεντρωνόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν θα επηρεαστεί ψυχολογικά η ομάδα από την πρώτη της ήττα: «Όχι, σίγουρα είμαστε λυπημένοι από αυτή την ήττα, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε πλάνο και να το ακολουθούμε. Είναι σημαντικό να μπορείς να αντιμετωπίζεις ομάδες, εν προκειμένω τον Ολυμπιακό και να μπορείς να τις κερδίζεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, έστω κι αν χάσαμε, κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Θα συνεχίσουμε πιο δυνατά, έχουμε ξεκάθαρες ιδέες και πλάνο, θα συνεχίσουμε τη δουλειά στις προπονήσεις».