image description

Φιλικό παιχνίδι για ιερό σκοπό έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι βετεράνοι άσοι του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα πήγαν στην ενίσχυση του ορφανοτροφείου της Μονής Δουραχάνης, με όσους αγωνίστηκαν αλλά και όσους το παρακολούθησαν να θυμούνται όμορφες εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τιμώμενο πρόσωπο από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Ζντένκο Μουφ, ο οποίος τιμήθηκε με πλακέτες από τον σύνδεσμο βετεράνων και τον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Λάμπρο Γεωργιάδη, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Πρέβεζα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θάνος με βοηθούς τους Γεωργίου και Αρβανίτη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Χαρίσης): Μάστακας, Γραμμόζης, Λαδιάς, Μπουτσουρής, Ζώης, Γιάτσος, Τσιατούρας, Κατερίνης, Μουφ, Λιάκος, Ντάσιος.

Αγωνίστηκαν και οι Σκούφαλης, Κλείτσας, Ντέτσικας, Παπαβασιλείου, Ζαβογιάννης, Γήτας, Μητσιόπουλος, Νέος, Οικονόμου, Στεργίου, Βαρτζιώτης, Γιαννάκης, Παπαγγέλης.

ΑΕΚ (Μιχάλης Σιμιγδαλάς): Παππάς, Ζήσης, Θεοδωρόπουλος, Κούτουλας, Αρδίζογλου, Ρούσεφ, Πήττας, Δαδίτσος, Παντελίδης, Ζωγράφος, Γεωργιάδης.

Αγωνίστηκαν και οι Μουρίκης, Γ. Νεστορίδης, Ζαφείρης.

Με την ομάδα του ΠΑΣ αγωνίστηκε τιμής ένεκεν ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Γοργόλης, καθώς οι βετεράνοι έχουν καθιερώσει την τιμητική συμμετοχή στην ενδεκάδα τους για πρόσωπα που τους έχουν συμπαρασταθεί.

Γιατρός αγώνα ήταν ο γνωστός ορθοπεδικός γιατρός Σπύρος Σιαράβας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ανδρέας Ευαγγέλου επί χρόνια φροντιστής στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το φιλικό παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 5-3. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπουτσουρής (1-0), Μουφ (2-0), Γεωργιάδης (2-1), Γιαννάκης (3-1), Μητσόπουλος (4 και 5-1), Ρούσεφ (5-2), Γεωργιάδης (5-3).

Μάλιστα στο γκολ του Μουφ ακούστηκε ξανά η ιαχή Μουφ-Μουφ στο γήπεδο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον Σάκη Σούλη