Τέλος η πολύμηνη αναμονή για τις ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, που έστω και τελευταίες θα επιστρέψουν κι αυτές στα παρκέ για το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-2022.

Η φετινή γιαννιώτικη συμμετοχή είναι ο Βίκος Σπάρτακος και πρόκειται φυσικά για μια σημαντική εξέλιξη στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης, αφού πολλά από τα διοικητικά στελέχη που είχαν φτάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πρόθυρα της Α2, εμπλέκονται πλέον στη νέα αυτή προσπάθεια πλαισιώνοντας βέβαια την προηγούμενη διοίκηση.

Προπονητής είναι ένα νέο παιδί, ο Νίκος Ρήγγας, μόλις 36 ετών, ο οποίος είχε δουλέψει με τον Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι. Στο πλευρό του φυσικά παραμένει και ο Γιάννης Καΐκας.

Οι Γιαννιώτες θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την Κυριακή στις 17:00 με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αλμυρού Βόλου και φυσικά στόχος είναι ένα καλό «ποδαρικό» στο πρωτάθλημα.

Μεγάλη προσοχή για όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν στις κερκίδες, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Λιμνοπούλας και όχι στο Νέο Κλειστό, ως είθισται για τις ομάδες μπάσκετ.

4ος Όμιλος (1η αγωνιστική)

Αγριάς 18.00 Αγριά-Αγρίνιο Μελανίδης-Καρυπίδης Ι. (Μόρφη)

Σοφάδων 17.00 Σοφάδες-Νίκαια 2012 Μπούγλος Π.-Μπούγλος Ι. (Χλωρός)

ΕΑΝΚΙ 17.00 Σπάρτακος Ιωαννίνων-Αλμυρός Τσακιράκη-Κωστής (Χαραλάμπης)

Κατσιμήδου 17.00 Τρίκαλα-Καναλάκι Αχέρων Γιατρόπουλος-Λυτροσυγκούνης (Γκαρτζονίκας)

Χαλκιοπούλειο 19.00 Αναγέννηση Λαμίας-Αμπελώνας 1986 Λιόνας-Θεοδοσόπουλος (Κοτσιμπός)