Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να γράψει εκείνη τη σελίδα της ιστορίας του, που στο μέλλον θα διαβαστεί περισσότερο από κάθε άλλη! Η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή, που ήταν όνειρο από τη δεκαετία του ’70, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και όσοι βρεθούν στους «Ζωσιμάδες» θα καυχώνται ότι ήταν μέρος της ιστορίας που γράφτηκε τη 14η Ιουλίου του 2016.

Και μπορεί για τους φιλάθλους ο σημερινός αγώνας να είναι μια γιορτή, που ξεκίνησε με το φαντασμαγορικό σόου στην παραλίμνια περιοχή, όμως για τον Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες του, ο στόχος δεν είναι μόνο η συμμετοχή, αλλά και η πρόκριση! Γιατί όχι άλλωστε! Ο ΠΑΣ μπορεί να βρέθηκε από «σπόντα» φέτος στη μεγάλη διοργάνωση, αλλά άγγιζε συνεχώς τη συμμετοχή του τα προηγούμενα χρόνια, χάνοντάς την μόνο από κακές συγκυρίες. Αγωνιστικά έχει τις δυνατότητες και αν το πιστέψει, θα το πετύχει και αυτό.

Στις εξέδρες ετοιμάζεται απόψε (21:00, NS2 και ραδιοφωνικά ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM) ένα μοναδικό πάρτι, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Πετράκης δούλεψε την ομάδα του, ώστε να κατέβει άκρως ανταγωνιστική. Το 3-5-2 θα διατηρηθεί, με στόχο να κλειστούν οι πλάγιοι διάδρομοι στους Νορβηγούς της Οντ και να μειωθούν οι πιθανότητες για κινδύνους μέσα στην περιοχή. Θα χρειαστεί, όμως, προσοχή και στα μακρινά σουτ, καθώς οι παίκτες της Οντ χθες δοκίμαζαν πολλά δυνατά σουτ εκτός περιοχής και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» και με αυτόν τον τρόπο, αν δεν βρουν διαδρόμους από τα πλάγια.

Σύμφωνα με όσα είδαμε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα, Ακόστα, Γιάκος και Φερφελής.

 

Τα διαθέσιμα εισιτήρια

Όπως όλα δείχνουν, τα «Ζωσιμάδες» θα παρουσιάζει εικόνα πολύ μεγάλης πληρότητας, ίσως υπάρξει και sold out αν υπάρξουν κάποιοι της τελευταίας στιγμής. Στα VIP υπήρχαν κάποια ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια το μεσημέρι. Στις θύρες 3 και 4 υπήρχαν εισιτήρια στα άκρα, στις 6Α και 6Γ υπήρχαν κάποια λίγα διαθέσιμα επίσης στις άκρες και στο πάνω πέταλο είχαν πουληθεί τα μισά εισιτήρια.

Ο κόσμος θα πρέπει να δείξει προσοχή, να μην κινείται άσκοπα και κυρίως να μην κάθεται σε διαδρόμους, να μην πεταχτεί το παραμικρό, ενώ εξυπακούεται ότι απαγορεύονται ρατσιστικά ή ναζιστικά σύμβολα.

Είναι ευκαιρία σήμερα και για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνουν τη δική τους επίδειξη δύναμης και να στείλουν μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για το δυναμικό κοινό των Ιωαννίνων, που επανακάμπτει.