Σ’ ένα ακόμα άθλημα γράφεται ο επίλογος της πανδημίας και η επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά πάντα με κανόνες και μέτρα υγιεινής για την ασφάλεια όλων. Το πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ ανδρών ξεκινάει και πάλι και σ’ αυτό θα συμμετέχει φέτος ο Α.Ο. Ιωαννίνων που είχε κερδίσει την άνοδό του από τη σεζόν 2019-2020, αλλά λόγω της ακύρωσης της προηγούμενης σεζόν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Η ομάδα του Βασίλη Σιαράβα είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων αθλητών και μάλιστα έχει επιστρέψει κι ένας παλιός αθλητής, ο Πατραμάνης, που είχε αγωνιστεί, σε ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ κ.α. Η γιαννιώτικη ομάδα, αν και δεν κατάφερε να δώσει φιλικά παιχνίδια για να δει τις δυνατότητές της, εν τούτοις θα παλέψει να βρεθεί στην πρώτη τριάδα του υποομίλου της, ώστε να συνεχίσει και στη Β’ φάση του.

Για την 1η αγωνιστική οι παίκτες του Βασίλη Σιαράβα θα αγωνιστούν σήμερα στις 18:00 στην Κατερίνη με τον τοπικό Αρχέλαο.

Στο μεταξύ, η γιαννιώτικη ομάδα ενημερώθηκε ότι οι αθλητές της Σιώμος Βασίλης και Σιαράβας Κώστας κλήθηκαν στην Εθνική εφήβων. Μάλιστα ο δεύτερος είχε αγωνιστεί και με την Εθνική Παίδων στο πανευρωπαϊκό Παίδων.

1η Αγωνιστική 
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Σκορ Ημ. Διεξαγωγής
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. Α.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ 23/10/2021 18:00
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 23/10/2021 18:00

Ρεπό: ΧΑΝΘ