image description

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ο Ηρακλής Μεταξάς, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να κρίνονται τα παιχνίδια στο ένα γκολ συνέχεια.

Για το αν είναι απογοητευμένος ή προβληματισμένος από τη 2η ήττα του ΠΑΣ: «Απογοητευμένος είμαι. Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε. Αν περιμένεις να βάλεις γκολ μόνο από πέναλτι είναι δύσκολο να κερδίσεις παιχνίδι. Πήραμε μέχρι τώρα τους πόντους πετυχαίνοντας πάντα ένα γκολ και με την καλή άμυνα που έχουμε. Αυτό το δείξαμε και σήμερα, αλλά δυστυχώς σε μία φάση δεν ήμασταν προσεκτικοί. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Νομίζω ότι το παιχνίδι για τους θεατές είχε αγωνία, αλλά δεν είχε θέαμα. Θα μπορούσε να τελειώσει 0-0 ή 1-1, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και μέσα στο παιχνίδι να βάλουμε ένα ή και δύο γκολ».

Για το αν ο ΠΑΣ θα ξαναπιάσει αποδόσεις όπως με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Όταν ξαναέρθουν. Και τότε τα παιχνίδια κρίθηκαν στο 1 γκολ. Πρέπει όμως να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο, στο οποίο δεν θα κρίνεται το παιχνίδι στο 1 γκολ, αλλά θα προσπαθούμε να βάζουμε 2 και 3».