Να σηκώσει γρήγορα κεφάλι η ομάδα του, τόνισε στις δηλώσεις του ο Μανώλης Σάλιακας, που ανέφερε ότι πρέπει η ομάδα να είναι πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της.

Για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΣ: «Ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε, δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ, το ματς έπρεπε να λήξει ισοπαλία με το πέναλτι στο τέλος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να τα παρατάμε, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και τώρα κοιτάμε το κύπελλο που έχουμε την Τρίτη».

Για το αν έλειψε το καθαρό μυαλό στις δύο καθοριστικές φάσεις του γκολ και του χαμένου πέναλτι: «Δεν νομίζω ότι δεν είχε καθαρό μυαλό. Είναι μία στιγμή που το παιδί πίστεψε ότι μπορεί να το εκτελέσει, αλλά δεν του βγήκε. Στη φάση του γκολ νομίζω από καραμπόλα πήγε η μπάλα στα δίχτυα. Θα δούμε τι έφταιξε».

Για το τι δεν έχει ο ΠΑΣ που το είχε τις δύο πρώτες αγωνιστικές: «Δεν νομίζω ότι μας λείπει κάτι. Είμαι χαρούμενος προσωπικά από την απόδοση της ομάδας μου. Απλώς πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί όταν υπάρχουν ευκαιρίες, γιατί αυτό που μετράει στο τέλος είναι οι βαθμοί».