Όπως δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, από τον πάγκο η εντολή που ακούστηκε ήταν να χτυπήσει εκείνος το πέναλτι και όχι ο Περέα, ωστόσο όπως είπε όλοι είναι δίπλα στον νεαρό Κολομβιανό, που όταν σκοράρει θα καταφέρει να σπάσει τη γκίνια.

Για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ: «Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ, στην επανάληψη μας πάγωσε λίγο το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα, χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας, παλέψαμε, ευτυχήσαμε στο τέλος να κερδίσουμε το πέναλτι αλλά δεν το βάλαμε και χάσαμε έναν βαθμό πολύτιμο για τη συνέχεια».

Για το χαμένο πέναλτι του Περέα: «Ήμασταν άτυχοι, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς, άλλο ακούσαμε εμείς, θα το χτυπούσα εγώ το πέναλτι, είμαστε κοντά στον Περέα, το επόμενο θα το βάλει και θα απαλλαγεί από τη γκίνια».

Για τον ΠΑΣ που δεν μπορεί να παίρνει νίκες και αν μπορεί να αντιστρέψει γρήγορα αυτήν την κατάσταση: «Και πέρσι στα δύσκολα ήμασταν εκεί που έπρεπε, και φέτος θα το κάνουμε, δεν έγινε τίποτα που ξεκινήσαμε με δύο νίκες όπως δεν έγινε τίποτα και με τις δύο ήττες. Αυτές οι ήττες μπορούν να μας ”πειράξουν” και να βγάλουμε αντίδραση, γιατί έχουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε στη συνέχεια»

Για την αποθέωση των παικτών από τους φιλάθλους: «Όταν παίζουμε τόσο μακριά από την έδρα μας και έχουμε τόσους φιλάθλους εδώ, είναι ένα τεράστιο κίνητρο. Οι ξένοι παίκτες παραξενεύτηκαν στο ζέσταμα, με ρώτησαν αν ήταν δικοί μας φίλαθλοι και τους είπα ‘ναι’. Τους ευχαριστούμε αλλά δεν τους κάναμε χαρούμενους. Θα επιστρέψουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από το κύπελλο που έχει μεγάλη σημασία για μας, και θα είμαστε η ομάδα που ήμασταν και πριν».