Μετά από χρόνια παρουσίας στην Κασσιόπη, ακόμα πριν αυτή συγχωνευθεί με την Κέρκυρα, ο Τέλης Καραγιαννίδης άλλαξε φέτος ποδοσφαιρική στέγη. Ο Γιαννιώτης μεσοαμυντικός ήρθε σε συμφωνία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική, χάνοντας την άνοδο στις λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση από την ομάδα της Άρτας αναφέρει:

”Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (αμυντικός) και Γιάννη Γούλα(μέσος).

Ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης είναι ένας έμπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και είναι πλέον
στην διάθεση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Καραγιαννίδης είναι γεννημένος στα Ιωάννινα στις 15-6-1990 (έχει ύψος 1,90). Την πρώτη του…γνωριμία με το άθλημα του ποδοσφαίρου την είχε στην Ακαδημία της Ανατολής Ιωαννίνων και ακολούθως η καριέρα του είχε ως εξής. Αιγάλεω(Β΄Εθνική),Δόξα Κρανούλας(Γ’ Εθνική),Ρόδος(Β’ Εθνική),Ρούβας Ηρακλείου Κρήτης(Γ’ Εθνική),ΑΟ Κασσιώπη / Κέρκυρα ΠΑΕ Κέρκυρας(Β’ Εθνική). Στο παρελθόν ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης διατέλεσε στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Ηπείρου.

Ο Γιάννης Γούλας (μέσος) γεννηθείς την 2-6-1987 στην Άρτα ,είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός
ποδοσφαιριστής ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Αρτινού ποδοσφαίρου. Έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικές ομάδες με πρωταγωνιστικό στόχο,στην Γ ‘Εθνική.Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αμβρακίας Κωστακιών,όπου βοήθησε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα της Αμβρακίας στην Γ’Εθνική.
Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην ”οικογένεια” της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !

Εκ του Δ.Σ.”