Στην Λάρισα μεταβαίνει αυτήν την ώρα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ. Όπως ήταν γνωστό από την Παρασκευή, η ομάδα δεν επέστρεψε στα Ιωάννινα μετά τον αγώνα της Ριζούπολης, αλλά διανυκτέρευσε Σάββατο και Κυριακή στην πρωτεύουσα, ώστε να γλιτώσει την ταλαιπωρία και τις μετακινήσεις, αλλά και μέχρι να περιέλθει σε κατάσταση επαναχρησιμοποίησης το γήπεδο με τη μεγάλη κερκίδα στο Πανηπειρωτικό στο οποίο έγιναν βελτιωτικές εργασίες τις προηγούμενες μέρες.

Στην αποστολή που ήδη είχε ταξιδέψει στην Αθήνα προστέθηκαν ο Σιόντης και ο Ρίζος. Ο τελευταίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά τον αγώνα της Κυριακής που έδωσε με την Κ19.

Επομένως η αποστολή έχει 22 παίκτες, τους: Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μίνα, Περέα, Μιλιντσεάνου, Σιόντη και Ρίζο.

Οι παίκτες γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2001 που πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται στην 20άδα του κυπέλλου είναι οι Καραγιάννης, Ρίζος και Μίνα. Τουλάχιστον δύο απ’ αυτούς η ομάδα θα πρέπει να τους έχει στην 20άδα.

Εκτός είναι οι:  Λώλης, Κόντε, Αλ. Τριάδης, Κύρκος και Αθανασίου