Για την καθυστερημένη απόφαση του Παπαπέτρου να δώσει πέναλτι και αποβολή στον Γκαρντάβσκι που δεν υπήρχαν, αλλά και για το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν έρχεται το αποτέλεσμα, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο κ. Μεταξάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 54χρονος κόουτς:

Για τη φάση του πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ: «Δεν την είδα ακόμη τη φάση, μου λένε ότι δεν ήταν χέρι, μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει VAR, ο διαιτητής προχώρησε το παιχνίδι και μετά άλλαξε τη γνώμη του, γίνονται αυτά και μετά θες 1-2 γκολ για να ανατρέψεις το παιχνίδι.

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα: «H αντίδραση μας ήταν πάρα πολύ καλή, παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο, στην αρχή παίζαμε πολύ χαλαρά, περιμέναμε από το πουθενά να έρθει κάτι, με 10 όμως το παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες με την κεφαλιά του Σάλιακα και τη φάση του Σνάιντερ στο φινάλε όμως μετά τα πέναλτι είναι λαχείο».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να επανέλθει στις επιτυχίες: «Μπορεί, είμαστε από την αρχή αυτό που είμαστε, παλεύουμε με τις δυνάμεις που έχουμε για το καλύτερο, στα πρώτα παιχνίδια είχαμε αποτέλεσμα, στα τελευταία όχι αλλά θα γυρίσει πάλι ο τροχός».