Με τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ να απεικονίζονται στα φετινά διαρκείας του «ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» και με ένα φιλέ να αγκαλιάζει όλη την πόλη, κυκλοφορούν από αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 τα εισιτήρια διαρκείας και οικονομικής ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για την περίοδο 2016-2017.

Η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ, που ως γνωστό θα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκπρόσωπος της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ, με σύμμαχο το φίλαθλο κοινό θα προσπαθήσει από 8/10/2016 να δώσει τον καλύτερο εαυτό της σε έναν όμιλο δέκα έμπειρων ομάδων από Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Τρίκαλα, Λάρισα, Λαμία, Πάτρα και Αγρίνιο.

Εκτός όμως του πρωταθλήματος τα εισιτήρια διαρκείας καλύπτουν και το πάντα απρόβλεπτο κύπελλο Ελλάδας στο οποίο η ομάδα των κοριτσιών του ΓΑΣ συμμετέχει.

Τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 10€, ενώ κυκλοφορούν και εισιτήρια σάλας VIP των 30€(ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΟΛΕΪ) και VIP ΧΟΡΗΓΩΝ(ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΟΛΕΪ).
Το εισιτήριο διαρκείας θα έχει από φέτος και οικονομικά οφέλη καθώς με την επίδειξή του θα κερδίζεις έκπτωση σε επιλεγμένα καταστήματα που συνεχώς θα ανανεώνονται, ενώ με την αγορά του κερδίζετε και συνολικά αφού σε κάθε αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο 3€ όπως καθορίζεται ως ελάχιστο από την ΕΟΠΕ.

Με το σύνθημα :

«ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΔΙΝΩ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ»

Ο ΓΑΣ σας καλεί όλους να στηρίξετε την ομάδα της πόλης μας και να πάρετε θέση στην κερκίδα!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ