Με δηλώσεις του στο SDNA ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπάμπης Καρβέλης αναφέρθηκε στη διαιτησία του Παπαπέτρου στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ και όπως είπε το παιχνίδι καταστράφηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών.

– Για το γεγονός πως εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ έχει παράπονα από τη διαιτησία: «Είναι λογικό να υπάρχουν παράπονα κι από τις δύο ομάδες σε ένα ματς που καταστράφηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Στη δική μας περίπτωση σφυρίχτηκε εις βάρος μας ένα πέναλτι που δεν υπήρχε και συγχρόνως μια άδικη αποβολή σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα. Μακάρι να υπήρχε VAR και να έβλεπε ο διαιτητής το τεράστιο λάθος του».  

– Για το εάν θα υπάρξει επίσημη διαμαρτυρία του ΠΑΣ προς τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Αυτό είναι κάτι που θα το δει και θα το εξετάσει η διοίκηση».

– Για το κατά πόσον θα επηρεάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της συνέχειας ο αποκλεισμός στο Κύπελλο: «Το καλό είναι ότι η ομάδα είναι ενωμένη. Λειτουργούμε πολύ καλά, μιλάμε μεταξύ μας και όλο αυτό που συνέβη θα μας πεισμώσει ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».