image description

Ξανά στο γήπεδο βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Τετάρτης. Η σημερινή αργία δεν ήταν δυνατόν να επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας για τον Αστέρα Τρίπολης και απλώς αντί για πρωί η προπόνηση έγινε μεσημέρι Πέμπτης.

Με εξαίρεση τους Κόντε και Αλέξη Τριάδη, όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες των Μεταξά, Στάικου και Γκορτζή, ενώ ο κ. Γιαννιτόπουλος απουσίασε λόγω μικρής αδιαθεσίας.

 

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν λίγο πιο χαλαρό και διήρκεσε μία ώρα, καθώς η ομάδα είχε παιχνίδι Σάββατο, παιχνίδι Τρίτη και ακολουθεί ξανά παιχνίδι την Κυριακή. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα οι παίκτες έπαιξαν για λίγο “κορόιδο”, ενώ στη συνέχεια έγινε μία άσκηση με σέντρες χαμηλά και ψηλά και τελειώματα φάσεων.

Πριν την προπόνηση ο κ. Μεταξάς έδειξε στους παίκτες του βίντεο με αποσπάσματα από τους προηγούμενες αγώνες της ομάδας με Απόλλωνα και ΑΕΛ και είχε και μια μικρή ομιλία στους παίκτες στο γήπεδο.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μεταξάς θέλει να ξαναδεί από τους παίκτες του να μπαίνουν με αυτοπεποίθηση και μεγάλη διάθεση στο γήπεδο, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση, ενώ στις 12:30 ο Ομογενής τεχνικός των Ηπειρωτών θα παραχωρήσει την εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η προπόνηση έγινε στο γήπεδο προς την πλευρά της Εθνικής οδού, καθώς είχαν γίνει κάποιες μικρές βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο με τη μεγάλη κερκίδα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και αυτό το γήπεδο θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο.