Δεν είχε σαφή εξήγηση για το πώς προέκυψε το 3-0 ο Φάγκερμο, προπονητής της Οντ, που προσπάθησε ωστόσο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι η ομάδα του θα το παλέψει, αλλά πρέπει να σκάψει για θησαύρο για να ανατρέψει το 3-0!

Για το αν περίμενε ένα τέτοιο σκορ: «Δεν το περίμενα, ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά πρέπει να σκάψουμε να βρούμε θησαυρό».

Τι έφταιξε για την εικόνα της ομάδας του: «Είχαμε την κατοχή, παλέψαμε με πάθος, ήμασταν δυνατοί, αλλά τελικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τι ποσοστό πρόκρισης δίνει για την ομάδα του: «Ελπίζω για μια νίκη, δεν είναι συχνό ένα τέτοιο αποτέλεσμα για μας, αλλά σε μεγαλύτερο γήπεδο στον επαναληπτικό μπορούμε. Δεν παρουσιάσαμε σήμερα την εικόνα που θέλαμε, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη».

Αν ήταν καλύτερο ο ΠΑΣ ή χειρότερη η Οντ: «Δεν ήταν καλύτερος απ’ ότι πίστευα, απλά εμείς δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο έπρεπε. Εμείς δεν σκοράραμε σε 2 περιπτώσεις».

Αν εξεπλάγη από την απόδοση κάποιου παίκτη του ΠΑΣ: «Όχι με κάποιον συγκεκριμένα, δεν πήραν ρίσκα, περισσότερο ήταν η ομάδα, όχι κάποιος παίκτης».

Με βάση τα όσα είδε, τι θα αλλάξει στο επόμενο ματς: «Βάζω τους καλύτερους, θα ξεκουραστούμε, δεν πρέπει να φοβηθούμε».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Ήταν φανταστική. Για μας αυτή η περίοδος είναι γιορτών και διακοπών, αλλά θα περιμένουμε κι εμείς τον κόσμο μας να έρθει να μας υποστηρίξει».

Αν θεωρεί ότι επηρέασε τους παίκτες του η ζέστη: «Όχι, δεν ήταν αυτός ο λόγος για την ήττα μας. Το πρόβλημα δεν ήταν η ζέστη. Έχω παίκτες άντρες, αλλά σήμερα έπαιξαν σαν αγόρια».