Δείτε τη συνέντευξη τύπου των Ράσταβατς και Μεταξά.

Ο κ. Μεταξάς είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είδαμε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Και επιθετικά και αμυντικά αφήσαμε την μπάλα να κυλάει και πίσω στην άμυνα πηγαίναμε την μπάλα από τη μια μεριά στην άλλη κι έτσι βγάλαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς γι’ άλλη μία φορά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά και ο αντίπαλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Μείναμε με το 1-1».

Για το αν είναι δίκαιη η ισοπαλία και αν θεωρεί ότι βελτιώθηκε η ομάδα στον τομέα της δημιουργίας φάσεων: «Σίγουρα δημιουργήσαμε πιο πολλές φάσεις, είχαμε και με τον Μιλιντσεάνου, με τον Σάλιακα, με τον Μορέιρα, με τον Κάργα, γενικά αρκετές για να νικήσουμε, αλλά δεν το βάλαμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Οικονομόπουλου αντί κάποιου άλλου εξτρέμ: «Σίγουρα έχει να κάνει με την τακτική, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δει πάρα πολλές σέντρες και περάσματα του Σίτο στην πλάτη της άμυνας και θέλαμε ο Σάλιακας που έπαιξε 120 λεπτά στο κύπελλο να έχει μία βοήθεια, που την είχε. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι ο Οικονομόπουλος, όπως και ο Μπρένερ από την άλλη μεριά. Τα παιδιά περίμεναν την ευκαιρία τους και την άρπαξαν σήμερα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν επηρέασε η έλλειψη λύσεων στην επίθεση ή η κούραση και δεν μπόρεσε η ομάδα να γυρίσει το ματς, παρά τις πολλές ευκαιρίες: «Λύσεις είχαμε, κούραση δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Το είχαμε και σε άλλα παιχνίδια αυτό το πρόβλημα, αν πούμε σήμερα για την κούραση. Γι’ αυτό λέω ότι το δουλεύουμε και σήμερα μου άρεσε που τακτικά αμυντικά και επιθετικά κρατήσαμε το πλάνο μας πάρα πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι τηρήθηκε στο 100% το πλάνο και αυτό μου δίνει θάρρος για το επόμενο παιχνίδι».