image description

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το εντυπωσιακό ντεμπούτο του ΠΑΣ στην Ευρώπη, ενώ τόνισε ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες προσθήκες στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων μίλησε στην κάμερα του novasports μετά το τέλος του αγώνα με την Οντ Γκρένλαντ.

Οι δηλώσεις του:

«Θα’ λεγα η πόλη το περιμένει αυτό που έγινε απόψε 50 χρόνια. Η καρδιά των ποδοσφαιριστών μας έπαιξε ρόλο, απέδειξαν ότι η αποχή δυο μήνες από τους αγώνες με μικρή προετοιμασία λίγων ημερών και ένα μόνο φιλικό δε φάνηκαν, φάνηκε σαν να παίζαμε μήνες ολόκληρους. Με μία ομάδα που ήρθε από γεμάτη σεζόν στη Νορβηγία και τρία παιχνίδια στην Ευρώπη».

Για το αν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα:
«Περίμενα μια νίκη με ένα γκολ, αλλά αυτό που έγινε μας έχει φέρει πάρα πολύ κοντά στο επόμενο βήμα. Υπάρχει ένα ακόμη ματς την επόμενη εβδομάδα, θέλω να πιστεύω ότι θα προκριθούμε».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ:
«Η ομάδα μας έχει πάρα πολλές ελλείψεις, έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα με πάρα πολύ μικρό μπάτζετ, αλλά στο γήπεδο δεν παίζουν τα μεγάλα μπάτζετ, αλλά η θέληση, η καρδιά και η οικογένεια».

Για τους παίκτες που έφυγαν:
«Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μανιάς, Στρούνα, Ηλιάδης. Εμείς έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές τέλος Μαΐουι, αρχές Ιουνίου, όπου κοιτάξαμε, όμως, όλοι έπαιζαν πρωταθλήματα. Δυστυχώς μας καθυστέρησε ο ερχομός τριών ποδοσφαιριστών, αλλά μέρα με τη μέρα θα είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε καλύτερα».

Για ενδεχόμενες μεταγραφές:
«Θα ενισχύσουμε παραπάνω την ομάδα για να πάει ακόμη πιο ψηλά και για τον ΠΑΣ, αλλά και για την Ελλάδα, να δώσουμε βαθμούς. Θα πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερο βάθος εν συγκρίσει με τα τελευταία χρόνια, ώστε να ανταγωνιστούμε στο δύσκολο πρωτάθλημα που θα έρθει».

Για τον Γιάννη Πετράκη:
«Από τη στιγμή που φέραμε τον Πετράκη παρόλο που πολλοί τον αγνόησαν και το θεώρησαν κάτι πολύ μικρό, αποδεικνύεται χρόνο με τον χρόνο ότι είναι δίπλα στην ομάδα, ξέρει τα πάντα για τους παίκτες κι αυτόι είναι δίπλα στο τεχνικό τιμ. Αυτό πιστεύω να συνεχιστεί γιατί παρόλο που έχουν φύγει 8-9 ποδοσφαιριστές, η ομάδα δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς ίδια».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η συμμετοχή στην Ευρώπη:
«Είναι αλήθεια ότι φέτος δεν ήταν η χρονιά μας αγωνιστικά για την Ευρώπη, απλώς εξαργυρώσαμε κάτι που ήταν πριν δύο χρόνια. Δυστυχώς ήταν κακό για τον Πανιώνιο, όπως και για μας πριν δύο χρόνια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μάθαμε ότι βρισκόμαστε στην κλήρωση την προηγούμενη μέρα».

Για πιθανό πριμ:
«Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι πάντα είμαστε δίπλα τους».

Για τους φετινούς στόχους:
«Όσο μπορούμε πιο ψηλά στην Ευρωπη και του χρόνου και αγωνιστικά να βρεθούμε στην πεντάδα»