Σε τρεις άξονες κινήθηκαν οι δηλώσεις του κ. Αναστασίου στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ένας ήταν η φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Περέα, το οποίο αμφισβήτησε, ο δεύτερος ήταν τα ατομικά λάθη των παικτών του και ο τρίτος αφορούσε τους πολλούς τραυματισμούς που κοστίζουν σημαντικούς βαθμούς.

«Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι δεδομένου ότι εμφανίστηκαν πολλά προβλήματα την τελευταία στιγμή. Είχα παίκτες στον πάγκο αλλά δεν μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω, είχαμε προβλήματα. Ήρθαμε οργανωμένοι, ξέραμε το παιχνίδι του ΠΑΣ, το 4-4-2 και θέλαμε να του δώσουμε τον έλεγχο και να κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε.

Έπειτα ήρθε το πέναλτι, η απόφαση αυτή του διαιτητή που δεν ξέρω τι είδε. Εκτός αυτού, είναι και τα ατομικά λάθη, στα οποία δε μπορείς να υπολογίζεις αλλά στοιχίζουν. Παρά τις ελλείψεις είχαμε και φάσεις, και δύο δοκάρια.

Έχουμε χάσει δύο κομβικούς παίκτες για την ομάδα και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή. Με αυτούς που έχουμε προχωράμε, βδομάδα με βδομάδα και να δούμε τι θα γίνει».