Στο πλάνο που βγήκε αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ηρακλής Μεταξάς, που σημείωσε ότι στην αρχή οι παίκτες του ήταν λίγο βιαστικοί, αλλά στη συνέχεια εφάρμοσαν όσα είχαν δουλέψει και η ομάδα έπαιξε πολύ από τα πλάγια.

«Είδα ένα καλό παιχνίδι από τη μεριά μας, μάς βγήκε το πλάνο, το οποίο στην αρχή προσπαθήσαμε να το εφαρμόσουμε πολύ βιαστικά, αλλά μετά είχαμε περισσότερη ψυχραιμία, αφήσαμε την μπάλα να κυκλοφορεί από τη μια μεριά στην άλλη και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για το στοιχείο που έδωσε τα παραπάνω γκολ σήμερα: «Απλά η μπάλα πέρασε τη γραμμή σήμερα. Με τον ΟΦΗ είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες και μπορώ να πω και πιο καθαρές, αλλά δεν πέρναγε η μπάλα τη γραμμή. Σήμερα την πέρασε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγαίνουν ευκαιρίες για να έρχεται το εύκολο γκολ. Αυτό σήμερα έγινε και είμαι χαρούμενος που βάλαμε τρία γκολ».

Για την πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού και αν το μεγάλο σκορ ήταν θέμα διάθεσης των παικτών ή διέκρινε κι εκείνος τα τρωτά σημεία της διάταξης αυτής: «Δεν θεωρώ σωστό να κρίνω τον αντίπαλο, απλά το γνωρίζω κι εγώ ότι όταν είσαι μόνος σου στην άμυνα έχεις κιόλας την ευθύνη, αν έχεις άλλους 2-3 δίπλα σου μπορεί να σε μπερδέψει, γιατί ο ένας περιμένει τον άλλον να κάνει την άμυνα. Είχαμε ετοιμάσει ένα πλάνο να παίξουμε με βαθιές πάσες από το πλάι, έτσι ήταν το πλάνο μας και έτσι βγήκαν οι ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος που τα παιδιά εκτελούν τόσο καλά το πλάνο που τους βάζουμε στην προπόνηση».

Για το τι έγινε καλύτερα σήμερα από άλλες φορές και πέτυχε 3 γκολ ο ΠΑΣ και αν το προβάδισμα έπαιξε τον καταλυτικό ρόλο σήμερα: «Μπορεί και να έγινε έτσι. Απλά όπως είπα σήμερα η μπάλα πέρασε τη γραμμή».

Δείτε αναλυτικά τι είπαν οι Αναστασίου και Μεταξάς: