image description

Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές διεξάγονται από την Δευτέρα οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα μετράει 4 αποχωρήσεις συν μία από την ομάδα Κ19, σύνολο 5.

Στην Εθνική ανδρών της Ελλάδας έχει ενσωματωθεί ο Μανώλης Σάλιακας που θα περιμένει κάποια ευκαιρία από τον Φαν’τ Σχιπ στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το πρώτο είναι με την Ισπανία την Πέμπτη στις 21:45 και το δεύτερο με το Κόσοβο την Κυριακή 21:45. Είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής μας, που κυνηγάει ένα θαύμα για την πρόκριση, αφού χρειάζεται δύο νίκες και ισοπαλία ή ήττα της Ισπανίας από τη Σουηδία την τελευταία αγωνιστική.

Στην Εθνική ομάδα της Γουινέας ενσωματώθηκε ο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα. Η Γουινέα επιστρέφει στη χώρα της για διεθνείς αγώνες μετά την πολιτική ανωμαλία που υπήρξε τον Σεπτέμβριο. Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα υποδεχτεί τη Γουινέα Μπισσάου στις 18:00 και την Τρίτη 16/11 θα αγωνιστεί με το Μαρόκο στις 21:00 σε γήπεδο στην Καζαμπλάνκα.

Στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων επιστρέφουν για αγωνιστικές υποχρεώσεις οι Λιάσος και Λώλης. Οι «γαλανόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα δώσουν δύο αγώνες στην Τρίπολη. Την Παρασκευή 12/11 στις 16:00 υποδέχονται την Λευκορωσία και την Τρίτη 16/11 στις 12:00 στο ίδιο γήπεδο την Ισλανδία.

Τέλος, με την Εθνική Νέων θα αγωνιστεί ο νεαρός στόπερ Άγγελος Γωγουβίτης και ο δεξιός μπακ Αλέξανδρος Πήλιος που κλήθηκε κι αυτός εκτάκτως τη Δευτέρα το βράδυ. Η Νέων θα δώσει τρεις αγώνες σε Ναύπακτο και Πάτρα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

Οι αγώνες θα γίνουν ως εξής. Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 15:00 θα παίξουν Ρωσία-Ελλάδα. Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και πάλι στις 15:00 θα παίξουν Ελλάδα-Νησιά Φερόε και τέλος την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 15:00 θα παίξουν Ελλάδα-Γερμανία. Όλοι οι αγώνες της Εθνικής θα διεξαχθούν στο Παπαχαραλάμπειο γήπεδο της Ναυπάκτου, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις των άλλων τριών Εθνικών θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό.

*Θυμίζουμε ότι δεν κλήθηκε αυτήν τη φορά ο Μιλιντσεάνου.