Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν συχνά θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο Ηρακλής Μεταξάς στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αχέροντα Καναλακίου. Το ματς θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Όπως είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ο κόουτς, ήθελε οι παίκτες του να είναι σε εγρήγορση για να μην καλούνται ξαφνικά μετά από μεγάλη απραξία να αρπάξουν την ευκαιρία, γι’ αυτό και κλείστηκε το συγκεκριμένο φιλικό. Προ μηνός είχε γίνει απόπειρα για φιλικό και με τη Βέροια, αλλά τότε ο καιρός δεν είχε σταθεί σύμμαχος.

Απόντες θα είναι οι Μπρένερ και Κόντε που είναι τραυματίες, αλλά και οι διεθνείς Σάλιακας, Μορέιρα, Λιάσος και Λώλης.

Τον πρώτο λόγο για συμμετοχή θα έχουν οι τερματοφύλακες Σούλης και Αθανασίου και από εκεί και πέρα οι Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Καραγιάννης, Ρίζος, Σιόντης, Κύρκος, Τριάδης, Μίνα. Ενδεχομένως ο κ. Μεταξάς να δει και κάποια παιδιά της Κ19.

Αυτό που περισσότερο θέλει να δει ο τεχνικός του ΠΑΣ είναι κατά πόσο οι παίκτες του έχουν αφομοιώσει πιστά το αγωνιστικό πλάνο, με το αποτέλεσμα να ενδιαφέρει ελάχιστα.

Από την πλευρά του το Καναλάκι βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα για φιλικό και θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν όσο περισσότερο μπορούν τον ΠΑΣ, ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και για τις δύο πλευρές.