Μίνι αποθεραπεία έκαναν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το φιλικό της Τετάρτης με τον Αχέροντα Καναλακίου. Ο κ. Μεταξάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην των γνωστών βέβαια με τους Κόντε και Μπρένερ, ενώ απόντες φυσικά είναι οι τρεις διεθνείς Σάλιακας, Λώλης και Λιάσος.

Όσον αφορά τον Κόντε, γεγονός είναι τα πρώτα καλά νέα, καθώς πέταξε εδώ και μερικές μέρες τις πατερίτσες και μπορεί πλέον να περπατάει μόνος του χωρίς υποστήριξη, μετά το χειρουργείο που έκανε στον χιαστό. Εξυπακούεται ότι οι φυσιοθεραπείες συνεχίζονται πάντα υπό τις οδηγίες του γιατρού κ. Ριστάνη και τη φροντίδα του φυσιοθεραπευτή Φίλιππου Σκόρδου, με την αποθεραπεία να πηγαίνει πολύ καλά και βάσει προγράμματος!

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μεταξάς έδωσε ρεπό στους παίκτες μέχρι την Κυριακή και από Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Δεν αποκλείεται το ματς αυτό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο Άρης έχει κληθεί σε απολογία για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Βόλου και το κατηγορητήριο προβλέπει κλείσιμο της έδρας του, αν φυσικά κριθεί «ένοχη» η «κίτρινη» ΠΑΕ.