image description

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας δίνουν τα νεαρά κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Αυτή την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στις 14:30,  θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο. Κέρκυρα 1996, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Ο Α.Ο. Κέρκυρα, από την πλευρά του, έχει στα ύψη την ψυχολογία καθώς προέρχεται από την εμφατική νίκη εντός έδρας με 9-0(!) απέναντι στην Κοζάνη.

Ο Ηλίας Αντώνογλου έχει “κατασκοπεύσει” την Κέρκυρα στο πρόσφατο παιχνίδι της με τη Βέροια και θα παρατάξει κατάλληλα τη νεανική ομάδα των Ιωαννίνων στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Μαργαρίτης Χαράλαμπος με βοηθούς τους Γραμμένο Μιχαήλ και Αγιώτατο Αλέξανδρο, της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Με την αποστολή της αγωνιστικής ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ για να συμμετάσχει σε δράση προώθησης του ποδοσφαίρου κοριτσιών μαζί με τον Α.Ο. Κέρκυρα.

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

  • Α.Ο. Κέρκυρα 1996 – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ
  • Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κεραυνός Θεσπρωτικού
  • Βέροια Γ.Π.Ο. – Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης

Η βαθμολογία:

  1. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 4 (5-3)
  2. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 3 (5-5)
  3. Βέροια Γ.Π.Ο. 3 (7-4)
  4. Α.Ο. Κέρκυρα 1996 3 (9-5)
  5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 2 (4-4)
  6. Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης 1 (2-2)