Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης προέβη στην παρακάτω δήλωση μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Όντ Νορβηγίας στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη διοργάνωση Europa League.

“Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση,  στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, για τις μοναδικές στιγμές χαράς που πρόσφεραν στους, απανταχού,  Ηπειρώτες φιλάθλους στην πρώτη τους συμμετοχή σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ποδοσφαίρου.

Θέλω επίσης να συγχαρώ ιδιαίτερα και να ευχαριστήσω για την εντυπωσιακή υποστήριξη και την απόλυτα φίλαθλη συμπεριφορά  που επέδειξαν, όλους εκείνους που προσήλθαν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, μεταφέροντας σε όλη την Ελλάδα ένα μοναδικό αθλητικό  πνεύμα.

Εύχομαι η χθεσινή μεγαλειώδης νίκη να συνοδευτεί με την πρόκριση στο επαναληπτικό παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, ώστε να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.  Δίνοντας έτσι  και  ένα πρόσθετο κίνητρο στους νέους για να ασχοληθούν τόσο με το ποδόσφαιρο, όσο  και τον αθλητισμό γενικότερα, προβάλλοντας παράλληλα τα Ιωάννινα και την Ήπειρο στην Ευρώπη και όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες”.