Δουλειά εν όψει Άρη ξεκινάνε από σήμερα (Δευτέρα) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αγώνας στο «Κλ. Βικελίδης» είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο στις 19:30 και οι ποδοσφαιριστές, μετά τις «ανάσες» που πήραν το τριήμερο, επιστρέφουν με ανεβασμένη ψυχολογία για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί ως τα Χριστούγεννα.

Το ραντεβού τεχνικού τιμ και παικτών είναι για στις 11:00 στο Πανηπειρωτικό, όπου αρχικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάλυση του αντιπάλου σε βίντεο. Όπως συνηθίζει να κάνει ο κ. Μεταξάς, αρχικά θα δείξει στους παίκτες του κάποια επιλεγμένα αποσπάσματα από τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος και στη συνέχεια θα αρχίσουν να δουλεύουν μέσα στο γήπεδο κομμάτια της τακτικής που θα ακολουθήσουν.

Το καλό για τον κ. Μεταξά είναι ότι θα μπορέσει σ’ αυτή τη διακοπή να έχει περισσότερο χρόνο διαθέσιμους τους Μορέιρα και Μιλιντσεάνου που δεν πήγαν στις Εθνικές τους. Πρόκειται για δύο παίκτες που μπορούν να έχουν κομβικό ρόλο στα ματς και αν προσαρμοστούν καλύτερα στο τακτικό πλάνο, θα φανεί και περισσότερο η αγωνιστική τους αξία.

Απόντες θα είναι και σήμερα οι δύο νεαροί διεθνείς Λιάσος και Λώλης που έχουν την Τρίτη (16:00, γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης») έναν ακόμα αγώνα με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2023.

Ο δε Σάλιακας αναμένεται να είναι πίσω στα Ιωάννινα εντός της ημέρας, δυστυχώς χωρίς να έχει πάρει κάποια συμμετοχή στα δύο παιχνίδια με Ισπανία και Κόσοβο.