Στην Αθήνα βρίσκονται σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, αλλά και ο πρόεδρος της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, οι οποίοι επιθεώρησαν για μία ακόμα φορά τους χώρους τους κλειστού της ξιφασκίας στο Ελληνικό, το οποίο θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα.

Όπως ανακοίνωσε από τα social media ο Περιφερειάρχης, σήμερα υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και από Παρασκευή ξεκινάνε οι διαδικασίες μεταφοράς του σκελετού στα Ιωάννινα.

Το κλειστό αναμένεται να τοποθετηθεί στην περιοχή του Πανηπειρωτικού, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμα το ακριβές σημείο.

Στην ανάρτησή του ο κ. Καχριμάνης γράφει:

“Το Κλειστό της ξιφασκίας στο Ελληνικό όπου βρισκόμαστε τώρα. Το βράδυ υπογράφει την προγραμματική σύμβαση και ο Υπουργός Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης και την Παρασκευή το κλειστό 150μ χ 68μ χ 22μ ύψος λύνεται και θα μεταφερθεί ο Σκελετός για τα Γιαννενα . Ευχαριστώ όλους που ΒΟΗΘΗΣΑΝ την προσπαθεια αυτη ώστε να έχουμε μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και γήπεδα αθλοπαιδιών στην πρωτεύουσα της Ηπείρου”.

Η ανάρτηση του κ. Κολόκα