Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι στον ΠΑΣ περίμεναν ότι ο Άρης θα ανέβαινε ψηλά από την αρχή και ήθελαν το γρήγορο γκολ, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Οικονομόπουλο που τραυματίστηκε μερικά δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο ως αλλαγή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 26χρονος στόπερ:

Για το πως βίωσε την ιστορική νίκη της ομάδας του: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μένα και τους συμπαίκτες μου είναι η πιο ποιοτική ομάδα σε κάθε θέση με 2 και 3 εναλλακτικές λύσεις σε κάθε θέση. Τα δώσαμε όλα και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Την αφιερώνουμε στον Οικονομόπουλο που τραυματίστηκε. Να σταματήσει αυτό να αφιερώνουμε νίκες σε τραυματίες γιατί κάθε αγωνιστική έχουμε και από έναν τραυματία»

Για τον τραυματισμό του Αντώνη Οικονομόπουλου: «Ό,τι και να είναι θα τον κάνει πιο δυνατό, είμαστε δίπλα του, θα τον στηρίξουμε και θα το ξεπεράσει».

Για το αν ήταν κλειδί του αγώνα το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξέραμε ότι θα βρούμε μία ευκαιρία στα πρώτα λεπτά καθώς ο Άρης θα έμπαινε για να πιέσει ψηλά. καταφέραμε να είμαστε εύστοχοι σήμερα και ήρθε αυτή η ιστορική νίκη».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο από τα πέντε γκολ: «Δεν ξεχωρίζω κάποιο, όλα είναι ξεχωριστά…».

Για τους 16 πόντους που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του και για το που οδεύει: «Πάμε όπου πάει, είμαστε ομάδα που δουλεύουμε για έναν σκοπό, κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.  Είτε κερδίζεις με 1-0 είτε με 5-0 στο τέλος τρις βαθμούς παίρνεις. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…».