Ο Χουάν Περέα πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ με σκαφτό ψηλοκρεμαστό πλασέ, κέρδισε το πέναλτι και συνέβαλε κι αυτός τα μέγιστα για την τεράστιας έκτασης νίκη μέσα στο “Κλ. Βικελίδης” με 5-0! Μετά το τέλος του αγώνα αφιέρωσε το γκολ στην οικογένειά του και στους φιλάθλους που τον πιστεύουν και τον στηρίζουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω ότι κάθε χρόνο βελτιώνομαι, κάθε χρόνο νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, μάς βγαίνει το παιχνίδι και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ξέραμε πως θα διαχειριστούμε τον αγώνα. Από εκεί και πέρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Για το γκολ που πέτυχε: «Πολύ όμορφο γκολ, δέχθηκα μια εξαιρετική πάσα από τον συμπαίκτη μου (Πίρσμαν). Είναι ένα ιδιαίτερο γκολ για εμένα, το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στην γιαγιά μου που δεν είναι μαζί. Σε όσους με υποστήριξαν γενικά στα Γιάννενα».

Για την ιδιαίτερη αφιέρωση στην οικογένεια του: «Τα τελευταία τρία χρόνια μόνο μια φορά γύρισα στην πατρίδα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που εμπνέομαι από την οικογένεια μου. Πάντοτε μου λείπουνε, αλλά το κάνουν πιο εύκολο οι συμπαίκτες και η ομάδα μου. Σας αγαπώ όλους, μαμά-μπαμπά σας αφιερώνω το γκολ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο από τον ΠΑΣ και την οικογένεια μου».

Ενώ συνέχισε για το ότι ήταν ένα γκολ παίκτης πολύ υψηλής κλάσης: «Νομίζω ότι το γκολ μου είναι Χουάν Περέα. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα και τον τρόπο παιχνιδιού, είμαι εδώ για όλα».

Για το γκολ που παραλίγο να πετύχει στο τέλος με το σόλο που έκανε περνώντας 4 παίκτες μέσα στην περιοχή: «Ήταν πολύ καλή ευκαιρία, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το γκολ. Θα προσπαθήσω να το κάνω καλύτερα την επόμενη φορά».