Δεν θα έχουν από τα Γιάννενα μαζί τους το εισιτήριο αγώνα με την Οντ οι φίλαθλοι του ΠΑΣ, αλλά όσοι έχουν κλείσει ταξίδι ή πρόκειται να κλείσουν, θα βρουν εισιτήρια στη Νορβηγία.

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για το αν θα βγει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο ή θα απαιτηθεί αγορά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα συμφωνήθηκαν, πάντως, από τις δύο ομάδες, η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να έχει μία εικόνα για τον αριθμό των φιλάθλων της που θα ταξιδέψουν στο Σκίεν. Ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, αφού η κερκίδα που θα παραχωρηθεί θα είναι χωρητικότητας περίπου 1.000 ατόμων.

Στο μεταξύ, το «Ζωσιμάδες» επιτέλεσε το σκοπό του για το φετινό Europa League. Ο κόσμος το χάρηκε, το γιόρτασε, αλλά δεν είναι κατάλληλο για τον Γ’ προκριματικό γύρο.

Έτσι την άλλη Παρασκευή και εφόσον ο ΠΑΣ προκριθεί, τότε θα ανακοινωθεί η έδρα που θα επιλέξει να δώσει το παιχνίδι με την Άλκμααρ. Το πιθανότερο σενάριο παραμένει το γήπεδο Περιστερίου, λόγω του ηπειρωτικού στοιχείου που υπάρχει στην πρωτεύουσα και είναι ευκαιρία να κινητοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια.