ON DEMAND
Featured · ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Οδυνηρή ήττα από την Καστοριά για τα Γιάννενα WFC

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή έδιναν τα Γιάννενα WFC που υποδέχτηκαν την ομάδα της Καστοριάς, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, γνώρισαν την ήττα και πλέον η κατάσταση δυσκολεύει πάρα πολύ, αφού η ομάδα θα χρειαστεί πλήρη μεταμόρφωση για να μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι Καστοριανές με το “καλησπέρα” έκαναν το 0-1, όταν η Κωσταρέλα μπήκε στην περιοχή από δεξιά και πλάσαρε στην κλειστή γωνία της Χατζηλαζάρου.

image description

Οι Γιαννιώτισες “απάντησαν” με μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 10΄ όταν η Βαρσάνη με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Η Καστοριά πέτυχε το 0-2 στο 13΄ με την Μπασούρη να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να πλασάρει την Χατζηλαζάρου.

Στο 63΄ οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι όταν η Κωσταρέλα σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι της Νικοπούλου. Η Μπασούρη το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-3.

Οι Γιαννιωτισες μείωσαν σε 1-3 στο 68΄, όταν η Γιωτίτσα εκτέλεσε φάουλ και η Νικοπούλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Γιάννενα WFC: Χατηλαζάρου, Νικολάου, Τσαγκογιάννης, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Κώτσης (68΄ Σεφεριάδη), Δασιοπούλου (59΄ Τσιούρη), Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου, Κώττη (68΄ Τσέλλιου), Βαρσάνη

Καστοριά: Φορλιάκα, Καϊδάτση, Παπαγερίδου, Φασίδου, Μάρκου, Κυρζάκη (75΄Κιοσε), Κωστάρα, Μπασούρη, Τρυγούτη (65΄ Γκόγκου), Γκώγκου (49΄ Παπαληδέρη), Κωσταρέλα

 

Μοιράσου: