Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή έδιναν τα Γιάννενα WFC που υποδέχτηκαν την ομάδα της Καστοριάς, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, γνώρισαν την ήττα και πλέον η κατάσταση δυσκολεύει πάρα πολύ, αφού η ομάδα θα χρειαστεί πλήρη μεταμόρφωση για να μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι Καστοριανές με το “καλησπέρα” έκαναν το 0-1, όταν η Κωσταρέλα μπήκε στην περιοχή από δεξιά και πλάσαρε στην κλειστή γωνία της Χατζηλαζάρου.

Οι Γιαννιώτισες “απάντησαν” με μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 10΄ όταν η Βαρσάνη με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Η Καστοριά πέτυχε το 0-2 στο 13΄ με την Μπασούρη να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να πλασάρει την Χατζηλαζάρου.

Στο 63΄ οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι όταν η Κωσταρέλα σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει το χέρι της Νικοπούλου. Η Μπασούρη το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-3.

Οι Γιαννιωτισες μείωσαν σε 1-3 στο 68΄, όταν η Γιωτίτσα εκτέλεσε φάουλ και η Νικοπούλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Γιάννενα WFC: Χατηλαζάρου, Νικολάου, Τσαγκογιάννης, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Κώτσης (68΄ Σεφεριάδη), Δασιοπούλου (59΄ Τσιούρη), Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου, Κώττη (68΄ Τσέλλιου), Βαρσάνη

Καστοριά: Φορλιάκα, Καϊδάτση, Παπαγερίδου, Φασίδου, Μάρκου, Κυρζάκη (75΄Κιοσε), Κωστάρα, Μπασούρη, Τρυγούτη (65΄ Γκόγκου), Γκώγκου (49΄ Παπαληδέρη), Κωσταρέλα