image description

Το Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Νίκος Οικονομόπουλος στους τραυματισμούς που αφορούν τον ώμο του. Μέσα στο 2021 είχε υποστεί ρήξη ακρωμιοκλειδικής και είχε μείνει 2 μήνες εκτός δράσης. Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο στο ματς με τον ΠΑΟΚ που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο Περιστερίου. Τότε είχε χτυπήσει άσχημα όταν ανέτρεψε τον Τζόλη σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Επέστρεψε σε αποστολή της ομάδας στα πλέι άουτ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ τον Απρίλιο.

Αυτή τη φορά έχει ρήξη στο περιφερικό άκρο της κλείδας στην άλλη πλευρά απ’ αυτήν που είχε χτυπήσει στο Περιστέρι και θα χρειαστεί περίπου 2 μήνες και πάλι για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, που θα του επιτρέπει τζαρτζαρίσματα και δυνατές μονομαχίες.

Ενοχλήσεις στη μέση ο Μιλιντσεάνου

Κατά τη σημερινή διπλή προπόνηση, όμως, είχαμε και μια ακόμα απουσία. Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, τις οποίες είχε και με τον Άρη, γι’ αυτό και έπαιξε με ένεση το περασμένο Σάββατο. Από το ιατρικό επιτελείο αποφασίστηκε να συνεχίσει την αποφόρτισή του μετά το χθεσινό ρεπό και θα εκτιμάται καθημερινά η κατάστασή του. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί με την ΑΕΚ, έστω και αν χρειαστεί να κάνει πάλι ένεση.

Ατομικό ο Μπρένερ

Τέλος, ο Μπρένερ που είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ναι μεν έχει ξεκινήσει εντατικό ατομικό τρέξιμο, ωστόσο δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Η αποθεραπεία του προχωράει χωρίς βιασύνη, με στόχο να είναι πανέτοιμος την επόμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.