Ούτε σήμερα ξεκαθάρισε πλήρως το θέμα της συμμετοχής του Μίκαελ Γκαρντάβσκι στον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ. Ο Γερμανός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες. Παρά το πρόβλημά του, το περασμένο Σάββατο είχε καταφέρει να αγωνιστεί με τον Άρη, όμως δεν ξεπέρασε πλήρως την ταλαιπωρία, γι’ αυτό και σήμερα έκανε ένα χαλαρό τρέξιμο μόνος του. Την Παρασκευή στην πρωινή προπόνηση θα εκτιμηθεί και πάλι η κατάστασή του και θα αποφασιστεί αν θα μπει στην αποστολή.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στην ενδεκάδα, αν τελικά ο Γκαρντάβσκι δεν τα καταφέρει, κάποια στιγμή δοκιμάστηκε σ’ αυτή τη θέση ακόμα και ο Λιάσος, αλλά υπάρχουν επίσης οι Μορέιρα και για όσο χρόνο μπορέσει και ο Μπρένερ.

Ο τελευταίος έβγαλε σήμερα όλη την προπόνηση και ο κ. Μεταξάς θα τον έχει σίγουρα στην αποστολή. Στην προπόνηση της Παρασκευής θα εκτιμηθεί καλύτερα πόσο χρόνο θα μπορούσε να πάρει στο ματς του Σαββάτου, καθώς προέρχεται από βαρύ διάστρεμμα.

Μοναδικοί απόντες σήμερα ήταν οι Οικονομόπουλος, Μίνα και Κόντε.

Στη σημερινή προπόνηση ο κ. Μεταξάς είχε χωρίσει τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Στο ένα οι παίκτες δούλευαν σε τελειώματα φάσεων, ενώ στο άλλο build up με πρέσινγκ από τον αντίπαλο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό.