Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Ολλανδία και τις επόμενες μέρες ο Ίβιτς θα πάρει τις αποφάσεις του για έναν αριθμό παικτών που δεν υπολογίζονται. Η σχετική λίστα με παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν ή να δοθούν δανεικοί θα ολοκληρωθεί ως την Τρίτη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανοιχτές τις «κεραίες» του για κάποιες περιπτώσεις, αν και οι βασικές επιθυμίες για Ζάιρο και Σάμπο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Δεν αποκλείεται, όμως, η ομάδα, πιστή στη φιλοσοφία της για νεαρά παιδιά, να κάνει κάποια κίνηση για παίκτη από τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, είναι γεγονός ότι από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές Μαμπουλού και Κόντε, ελάχιστα εως καθόλου διακινήθηκαν μεταγραφικά σενάρια. Πάντως για τον Γαλλοκονγκολέζο εκφράζεται η προσδοκία ότι θα είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα όταν βρει τα πατήματά του.

Ανεξαρτήτως του πότε θα κλείσουν οι επόμενες μεταγραφές, οι Χριστοβασίλης και Πετράκης υποσχέθηκαν σε δηλώσεις τους ότι θα υπάρξει ενίσχυση προσεχώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΣ αναζητεί δεξί μπακ, επιθετικό και μεσοεπιθετικό στυλ ‘Τσουκαλά’, ενώ προσφάτως ήρθε και μία πρόταση για ποδοσφαιριστή της Αλβανίας, που είχε υπάρξει και διεθνής.