Μόνο ένα παιχνίδι θα έχουν οι υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Κ19 θα έχει το αγωνιστικό της ρεπό, γιατί όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ δεν έχει κατεβάσει φέτος ομάδα Κ19, ρίχνοντας το βάρος στη Β’ ομάδα. Έτσι η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη θα πάρει μερικές ανάσες και θα προσπαθήσει να κάνει αγωνιστικό restart μετά τις δύο ισοπαλίες με Αστέρα και Παναιτωλικό, αλλά και την ήττα από τον Άρη.

Κανονικά, όμως, συνεχίζεται η δράση για την ομάδα Κ17 των Ηπειρωτών, η οποία την Κυριακή θα ταξιδέψει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο ΠΑΣ διανύει περίοδο φόρμας έχοντας κάνει 4 σερί νίκες με ΑΕΛ (1-3), Άρη (0-1), Ξάνθη (2-0) και Βόλο (5-1) και θέλει να διευρύνει ακόμα περισσότερο αυτό το σερί που θα τον διατηρήσει μόνο 2ο στη βαθμολογία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Διαιτητής ορίστηκε ο Λουκάς Αλαφογιάννης και βοηθοί του οι Γεώργιος Καούρας και Χρήστος Καλαμπόκης, όλοι του συνδέσμου Βοιωτίας. Παρατηρητής θα είναι ο Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).

Η Βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ 31*
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 21
  3. Ξάνθη 20
  4. Άρης 20*
  5. Παναιτωλικός 15
  6. Βόλος 12
  7. Λαμία 6
  8. ΑΕΛ 5

* ΠΑΟΚ και Άρης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο