Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό (19:30) αγώνα με την ΑΕΚ. Τελικά ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα της ίωσης που είχε εδώ και μέρες και ο κ. Μεταξάς τον άφησε εκτός αποστολής.

Ο κ. Μεταξάς έκανε διάφορες δοκιμές το τελευταίο διήμερο, όταν έγινε φανερό ότι ο Γερμανοπολωνός μέσος μπορεί να χάσει το ματς, με τον Μπρένερ να παίρνει σήμερα ένα προβάδισμα, καθώς έδειξε να έχει γυρίσει φορτσάτος, παρά το διάστημα αποχής. Ως εναλλακτικές παραμένουν και οι Λιάσος και Μορέιρα.

Πλην του Γκαρντάβσκι, ευτυχώς δεν προέκυψε άλλο απρόοπτο σήμερα στους Ηπειρώτες, οι οποίοι είχαν υποβληθεί και σε απανωτά τεστ κορωνοϊού το τελευταίο διήμερο, λόγω του κρούσματος που είχε εντοπιστεί την Τρίτη το βράδυ. Το ευτύχημα για την ομάδα ήταν ότι το κρούσμα διαγνώστηκε σε έκτακτο έλεγχο που έγινε, όταν ο Άρης ανακοίνωσε από την πλευρά του δεύτερο κρούσμα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο κ. Μεταξάς πριν λίγο συμπεριλαμβάνονται οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Ρίζο, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Μιλιντσεάνου και Περέα.

Εκτός έμειναν οι: Γκαρντάβσκι, Μίνα, Οικονομόπουλος, Κόντε, Αλ. Τριάδης, Κύρκος και Αθανασίου