Επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στα Ιωάννινα πραγματοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης στο περιθώριο του προσυνεδρίου της ΝΔ που γίνεται παρουσία του Πρωθυπουργού στην πόλη.

Ο κ. Αυγενάκης, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι υπάρχει αίτημα της ΓΓΑ προς τον Δήμο Ιωαννιτών να παραχωρηθούν τα 25 στρέμματα δίπλα από το Νέο Κλειστό προκειμένου να επεκταθεί το Πανηπειρωτικό για να αναπτυχθούν αστικά αθλήματα, όπως το παρκούρ, το σκέιτμπορντ, πίστες αναρρίχησης κτλ.

Συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης παραχώρησε δηλώσεις μαζί με τη βουλευτή κα Κεφάλα και τον πρόεδρο της Επιτροπής διοίκησης του ΠΕΑΚΙ κ. Κολόκα (ακολουθεί βίντεο):

«Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα των εγκαταστάσεων που διαχειρίζεται το ΠΕΑΚΙ από την ώρα που αναλάβαμε μέχρι και σήμερα, και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Η νοικοκυροσύνη που επιδεικνύεται, μεταφέρεται και στις εγκαταστάσεις, οι οποίες θα αυξηθούν, εγκαταστάσεις ασφαλείς, σύγχρονες, που κυρίως ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αθλητικής οικογένειας Ηπείρου και συνολικά της χώρας», σημείωσε ο κ. Αυγενάκης και συνεχάρη τη διοίκηση, τους εργαζόμενους, τα αθλητικά σωματεία και τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τους οποίους ζήτησε ακόμη πιο στενή συνεργασία, καθώς τα σχέδια που υπάρχουν είναι σημαντικά, όπως τόνισε.
«Θα ζητήσουμε από τον δήμο επισήμως να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί μια έκταση περίπου 25 στρ., ακριβώς δίπλα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για να αυξηθούν οι αθλητικές υποδομές με αθλήματα αστικά και άλλες προτάσεις που θα επεξεργαστούν τα μέλη της διοίκησης. Θέλουμε να αποτελέσει πόλο έλξης για ακόμη περισσοτέρους Γιαννιώτες και Ηπειρώτες. Θέλουμε να γίνει κάτι σωστό και νοικοκυρεμένο, αντάξιο της αθλητικής ιστορίας της χώρας μας», σημείωσε ο υφυπουργός.

Τη βελτίωση των εγκαταστάσεων σημείωσε και η κ. Κεφάλα, συγχαίροντας τη διοίκηση, ενώ, από την πλευρά του, ο κ. Κολόκας σημείωσε την άριστη συνεργασία με τον κ. Αυγενάκη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα, όπως είπε, στη διοίκηση να είναι διεκδικητική.

«Τον ευχαριστούμε, γιατί δίνει τη δυνατότητα η παρούσα διοίκηση να αφήσει ένα πολύ δυνατό στίγμα επ’ ωφελεία της κοινωνίας», σημείωσε ο κ. Κολόκας.