Συνεχίστηκε το σερί νικών για την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία πέτυχε την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα των εφήβων της Super League. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λώλη, αν και ξεκίνησαν πολύ επιθετικά στο πρώτο 35λεπτο, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στις ευκαιρίες που δημιουργούσαν, με τη Λαμία σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις της στα αντίπαλα καρέ να πετυχαίνει το 1-0 στο 43’ με τον Τσίτζηρα. Με το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, οι Γιαννιώτες ξέσπασαν πετυχαίνοντας 6 γκολ. Τρία γκολ πέτυχε ο Ζωγράφος, δύο ο Νίτας και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε ο Βλέτσας.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν  ο τραυματισμός του Καφενζή στο 60’ του αγώνα, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και πτώση στο έδαφος. Χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Λαμίας μετά τις πολύτιμες πρώτες βοήθειες που του πρόσφερε ο γιατρός του αγώνα. Στο νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, τελικά επιστρέφει κι εκείνος με την υπόλοιπη ομάδα.

Με τη σημερινή του νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στους 24 βαθμούς και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Ρίζος, Μίνης, Ντώνος, Παύλου, Λώλης, Βλέτσας, Πάκος, Ζωγράφος, Καφενζής, Νίτας.

Στον πάγκο ήταν οι: Καραφυλλιάς, Σαλαγιάννης, Πλασκασοβίτης, Τσάγκας, Ντούκας, Γιαούπι, Τσαλούκας