Νίκη στην παράταση πέτυχε ο Βίκος Σπάρτακος επί του Α.Ο. Τρίκαλα στο ντέρμπι κορυφής της Γ’ Εθνικής του μπάσκετ, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν ανακοίνωση μετά την ήττα τους και να μιλάνε για διαιτητική “σφαγή”.

Ο Βίκος Σπάρτακος “απάντησε” στους Τρικαλινούς με το βίντεο του αγώνα και την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά την καταγγελία για υποτιθέμενη σφαγή της ομάδας των Τρικάλων είμαστε υποχρεωμένοι να ανεβάσουμε video με τις φάσεις που η ομάδα των Τρικάλων σφαγιάσθηκε !!. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κρίνουμε τους Διαιτητές όπως άλλωστε κάναμε και στους προηγούμενους αγώνες της ομάδας μας και ας είχαμε παράπονα όπως και στον συγκεκριμένο αγώνα γιατί θεωρούμε ότι και τα λάθη είναι μέρος του παιγνιδιού αλλά η στάση της αντίπαλης ομάδας μας αναγκάζει να το κάνουμε.

Σχετικά με τα παράπονα προς την γραμματεία θέλουμε να τονίσουμε ότι από λάθος της γραμματείας που ανανέωσε επίθεση των Τρικάλων και αντί να δώσει 14 δευτερόλεπτα έδωσε 24 δευτερόλεπτα, εμείς δεχτήκαμε τρίποντο ακριβώς στα 24 δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα επακολουθούσε αν η ομάδα που θα αδικούνταν θα ήταν τα Τρίκαλα. Επαναλαμβάνουμε ότι το video είναι στην διάθεση της ΚΕΔ για την επιβεβαίωση όσων υποστηρίζουμε.