Όπως ήταν αναμενόμενο και μετά την εικόνα που παρουσίαζε ο αγωνιστικός χώρος στο “Αθανάσιος Διάκος” στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Λαμίας-Ιωνικού, η αναμέτρηση Λαμίας – ΠΑΣ Γιάννινα αλλάζει έδρα και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Παρά τις βελτιωτικές εργασίες που προσπάθησαν να κάνουν οι άνθρωποι της εταιρείας που εποπτεύει τους αγωνιστικούς χώρους, διαπιστώθηκε ότι οι παρεμβάσεις αυτές δεν εξασφάλιζαν τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών κι έτσι με τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών η Λαμία θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά ως γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό.

Πριν από λίγο η Super League ενημέρωσε και επίσημα τις ομάδες για την αλλαγή έδρας, με τον ΠΑΣ να τρέχει πλέον να αλλάξει ξενοδοχείο. Να σημειωθεί ότι η ημέρα και ώρα δεν αλλάζουν.

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ Λαμία για την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, παράλληλα με την έκθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων της Super League και κατόπιν της επιστημονικής αξιολόγησης του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ», ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 06.12.2021, στις 19:30.